Renee
Home.
Wat Willen wij   .
Contact.
Nieuwsbrief.
Links.
Bestuur.

Wie ben je?  

Ik ben Renee Vermeulen, en ik ben 48 jaar oud. ik ben werkzaam als kantinemedewerker in de Facilitaire Dienst van afdeling Groen en wel op de locatie in Havelte.

 

Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobby’s zijn: geschiedenis, muziek beluisteren, reizen en fotografie, het verzamelen van spullen van de stripheld Asterix de Galliër zoals beeldjes, schaakspellen, tijdschriften en bekers. Boeken in diverse talen als Engels, Frans, Spaans, Latijn en de Keltische talen Welsh, Schots en Iers. Ook een avond naar de schouwburg en het bezoeken van musea is aan mij besteed.

 

Hoe ben je bij Onderling Sterk gekomen?

Ik ben door Harro Zwier gevraagd om bij Onderling Sterk Meppel te komen en na een tijdje heb ik Ja gezegd. Ik ben dan ook gebleven en wil het tot in de lengte van jaren dan ook blijven doen.

 

Wat leer je dan zoal?
Wat ik geleerd heb is: om te vergaderen, dingen te bedenken voor thema-avonden, het maken van posters voor deze thema-avonden. En dat het gebeurt vanuit eigen kracht. Dus het niet laten afhangen van een ander maar zelf ook dingen bedenken en doen.
 

Wat wil je de komende jaren nog bereiken?
Nog meer leuke thema-avonden verzorgen voor onze leden en dat er nog meer leden op onze avonden afkomen en contact blijven zoeken met andere verenigingen en stichtingen die ongeveer het zelfde nastreven als wij. Dat wil zeggen gelijke berechting voor mensen met een beperking

Bestuursleden Onderling Sterk Meppel

Harro