Home.
Wat Willen wij   .
Contact.
Nieuwsbrief.
Links.
Bestuur.

Harro

Wie ben je?


Ik ben Harro Zwier, 44 jaar oud  en woonachtig in Meppel. Ik werk nu
bijna  22 jaar bij Reestmond, waarvan 15 jaar als helpdeskmedewerker
op de afdeling ICT. Daarnaast werk ik bij de LFB in Wiolvega. De LFB is een landelijke organisatie die mensen met een verstandelijke beperking een betere positie geeft in de samenleving.

Wat zijn je hobby’s?

Computeren, lezen, fietsen, vergaderen en zaken regelen als vrijwilliger.

Ik ben in 1992 begonnen bij het krantje OEK (Onze Eigen Krant). Sinds die tijd ben ik steeds vrijwilliger geweest in Meppel en Hoogeveen.

 

Hoe ben je bij Onderling Sterk gekomen?

Vanuit Onderling Sterk Meppel ben ik de voorzitter en dit doe ik nu ruim

8 jaar. Ik werd door de landelijke belangenvereniging (LFB) gevraagd om een Onderling Sterk-vereniging op te richten in Meppel. En dat ben ik gaan doen omdat opkomen voor mensen met een beperking heel belangrijk is. In 2008 is Onderling Sterk een officiële vereniging geworden.


Wat leer je dan zoal?

Je leert voor jezelf op te komen, bijeenkomsten organiseren, vergaderen en contacten leggen met mensen in je omgeving en met de gemeente en andere organisaties. Daarnaast krijg je een groter netwerk.

 

Wat wil je de komende jaren nog bereiken?

Ons netwerk van onze vereniging vergroten zodat de organisaties ons benaderen. En dat we in de toekomst een grote vereniging gaan worden zodat de gemeente Meppel en Welzijn Meppel niet meer om ons heen kunnen als het om deze doelgroep gaat.

Bestuursleden Onderling Sterk Meppel

Renee